Yuvalama Tarifi İçin Malzemeler
- 500 gr hazır yuvalama
- 1 su bardağı haşlanmış nohut
- 250 gr kuşbaşı et
- 2 kase süzme yoğurt
- 1 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 su bardağı su
Üzeri için;
- Yarım çay bardağı zeytinyağ
- 1 yemek kaşığı kuru nane
Yuvalama Tarifi Yapılışı
- İlk olarak bir tencere de etlerimizi haşlıyoruz.
- İçine yuvarlanmayı ve nohutu da ekleyip pişiriyoruz.
- Ayrı bir tencere de yoğurdu, suyu, unu sürekli karıştırarak pişiriyoruz.
- Kaynayınca kapatalım pişmiş yuvarlamanın içine koyalım karıştırıp kapatalım.
- Yağımızı tavaya alıp ısınınca nanesini ekleyelim kapatıp yemeğimizin üzerine dökelim.Afiyet bal şeker olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder