22 Haziran 2020 Pazartesi

Ketojenik Tahin Ekmek 2 Tarifi

Ketojenik Tahin Ekmek 2 Tarifi İçin Malzemeler

  • 5 büyük boy yumurta
  • 240 ml tahin
  • 250 gram haşhaş ezmesi
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu

Ketojenik Tahin Ekmek 2 Tarifi Yapılışı


  1. Bütün malzemeleri mikser ile çırpıyoruz ve bayon kek kalıbına döküyoruz.
  2. 180 derecede ilk 20 dk fırını hiç açmamak kaydıyla 35-40 dk pişiriyoruz.
  3. Fırınınız hızlı ya da yavaş pişiriyorsa dikkat edin kek pişirirken hangi derecede yanmıyor ya da içi çiğ kalmıyorsa o ayarda pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder