2 Haziran 2020 Salı

Soğan Halkası Tarifi

Soğan Halkası Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 orta boy soğan
  • 100 ml maden suyu
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 4 yemek kaşığı mısır unu
  • 3 yemek kaşığı un
  • Üzerine bulamak için galeta unu
  • Tuz isteğe bağlı kırmızı toz biber
Kızartmak için;
  • Sıvı yağ

Soğan Halkası Tarifi Yapılışı

  1. Soda hariç tüm kuru malzemeleri kaseye alıp güzelce karıştırın.
  2. Kasenin ortasına maden suyu döküp pürüzsüz olana kadar çırpın.
  3. Soğanları halka şeklinde kesip elinizle ayırın önce dışa sonra galeta ununa bulayıp kızgın yağda iki taraflı kızartın.
  4. İster soğuk ister sıcak servis edin .
Afiyet olsun ☺️💐💖.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder