Milföy Yuvası Tarifi İçin Malzemeler
- 3-4 parça milföy hamuru
İçi için;
- 200 gr tavuk göğsü
- 1 soğan
- 1 diş sarımsak
- 1 kaşık salça
- Tereyağı, baharat
Üzerine;
- 1 yumurta sarısı
Milföy Yuvası Tarifi Yapılışı
- Öncelikle soğanı tereyağda kavurun.
- Sonra tavukla birlikte diğer iç malzemeleri ekleyin.
- Tavuk pişince, bir borcamın dibine tereyağı sürüp oklavayla açtığınız milföyü yerleştirin.
- İçine tavuk harcını ekleyip üzerini açtığınız hamurla kapatın.
- Yumurta sarısı sürüp 180 derecede fırına verin. Üzeri kızarana kadar pişirin.
Not;tek porsiyonluk güveç kaselerde de olur.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder