Milföy Yuvası Tarifi

Milföy Yuvası Tarifi İçin Malzemeler

  • 3-4 parça milföy hamuru
İçi için;
  • 200 gr tavuk göğsü
  • 1 soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 kaşık salça
  • Tereyağı, baharat
Üzerine;
  • 1 yumurta sarısı

Milföy Yuvası Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle soğanı tereyağda kavurun.
  2. Sonra tavukla birlikte diğer iç malzemeleri ekleyin.
  3. Tavuk pişince, bir borcamın dibine tereyağı sürüp oklavayla açtığınız milföyü yerleştirin.
  4. İçine tavuk harcını ekleyip üzerini açtığınız hamurla kapatın.
  5. Yumurta sarısı sürüp 180 derecede fırına verin. Üzeri kızarana kadar pişirin.
    Not;tek porsiyonluk güveç kaselerde de olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder