7 Haziran 2021 Pazartesi

Hazırından Çok Daha Lezzetli Nogger Dondurma Tarifi

 

Malzemeler

  • 24 adet eti burçak yada torku tahıllı
  • 1 paket sıvı krema
  • 1 paket sade krem şanti
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 1 yemek kaşığı labne
  • İsteğe bağlı içine
  • Damla çikolata yada doğranmış çikolata
  • Ben fıstıklı çikolatayı çok yakıştırıyorum içine

    Yapılışı

  • Karıştırma kabın içine bal, krema, krem şanti ve labne peynirini alıp önce düşük devirde daha sonra yüksek devirde 6 7 dk kadar çırpalım.
  • Yağlı kağıt serdigimiz kare tepsiye bisküvilerimizi aralıklı olarak dizelim.
  • Kremayı üzerine döküp yaydıralım.
  • Kalan 12 adet bisküviyi de üzerine hafifçe bastırarak dizelim.
  • 6 7 saat kadar dolapta donduralım.
  • Bisküvilerin aralıklı kısımlarında dilimleyip dondurucuya kaldırabilirsiniz.Yapacak olanlara afiyet bal şeker olsun 🌺

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder