2 Haziran 2021 Çarşamba

Mandalina Soslu Zeytinyağlı Kereviz Tarifi

 

Mandalina Soslu Zeytinyağlı Kereviz Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 tane büyük boy kereviz
  • 1 tane havuç
  • 1 tane patates
  • 1 tane kuru soğan
  • 4 tane mandalina
  • 2 adet küp şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 3 yemek kaşığı zeytin yağı

    Mandalina Soslu Zeytinyağlı Kereviz Tarifi Yapılışı

  • Yemeklik doğradığınız soğanları zeytinyağında kavuralım.
  • Daha sonra havuçları ekleyelim biraz daha kavuralım ve patates ve kerevizi ekleyelim.
  • 5 dk çevirelim tuzumuzu, şekerimizi ve mandalina suyumuzu 1 çay bardağı da su ekleyelim.
  • Pişmeye bırakalım.
  • Daha sonra ılımaya bırakalım ve servise hazır, isteyen kereviz yaprakları veya dereotu da ekleyebilir, afiyet olsun 😊.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder