13 Ekim 2021 Çarşamba

Bisküvi Arası Cezerye Tarifi

 

Bisküvi Arası Cezerye Tarifi İçin Malzemeler

  • 4 su bardağı rendelenmiş havuç
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı çekilmiş ceviz yada fındık
  • Tarçın
  • Hindistan cevizi

Üzeri için

  • 2 paket petibör bisküvi
  • 1 poşet kremşanti
  • 1 çay bardağı süt
  • Dilediğiniz meyve

    Bisküvi Arası Cezerye Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Öncelikle rendelenmiş havucu ve şekeri bir tencereye alarak suyunu salıp çekene kadar pişirelim.
  • Pişen havuçların blendırda çekip içerisine tarçın ve fındığı ilave edelim karıştıralım.
  • Daha sonra hindistan cevizi serptiğimiz tepsiye cezeryeyi yayalım üzerine tekrar hindistan cevizi serpelim. Bu şekilde biraz dinlendikten sonra bisküvi boyutunda kesip bisküvimizin arasına koyalım diğer bisküvi ilede kapatıp sandviç yapalım.
  • Üzerine hazırladığımız kremşantiyi sıkma torbası ile sıkalım.
  • Dilediğimiz gibi süsleyelim. Şahane bir lezzet oluyor mutlaka deneyin. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun. ❤️

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder