Bisküvi Arası Cezerye Tarifi İçin Malzemeler
- 4 su bardağı rendelenmiş havuç
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı çekilmiş ceviz yada fındık
- Tarçın
- Hindistan cevizi
Üzeri için
- 2 paket petibör bisküvi
- 1 poşet kremşanti
- 1 çay bardağı süt
- Dilediğiniz meyve
Bisküvi Arası Cezerye Tarifi Nasıl Yapılır?
- Öncelikle rendelenmiş havucu ve şekeri bir tencereye alarak suyunu salıp çekene kadar pişirelim.
- Pişen havuçların blendırda çekip içerisine tarçın ve fındığı ilave edelim karıştıralım.
- Daha sonra hindistan cevizi serptiğimiz tepsiye cezeryeyi yayalım üzerine tekrar hindistan cevizi serpelim. Bu şekilde biraz dinlendikten sonra bisküvi boyutunda kesip bisküvimizin arasına koyalım diğer bisküvi ilede kapatıp sandviç yapalım.
- Üzerine hazırladığımız kremşantiyi sıkma torbası ile sıkalım.
- Dilediğimiz gibi süsleyelim. Şahane bir lezzet oluyor mutlaka deneyin. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun. ❤️
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder