5 Kasım 2021 Cuma

Fondant Au Chocolat (Çikolatalı Brownie Tadında) Tarifi

 

Fondant Au Chocolat (Çikolatalı Brownie Tadında) Tarifi İçin Malzemeler

  • 200 g bitter çikolata
  • 150 g tereyağ/margarinde olur
  • 150 g şeker
  • 50 g un
  • 5-6 adet yumurta (yumurtanın büyüklüğüne göre)

    Fondant Au Chocolat (Çikolatalı Brownie Tadında) Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Yumurtaları ve şekeri iyice çırpıyoruz beyaz olana kadar.
  • Yağı ve çikolatayı eritiyoruz.
  • Ardından yumurtanın ve şekerin içine ekliyoruz.
  • Unu ve arzuya göre vanilya tozunu karıştırıyoruz.
  • Kalıbı yağlayıp unluyoruz , harcı döküyoruz.
  • Ortalama 20 -25 dakika 180 derecede pişiriyoruz.
  • Afiyet olsun 😋.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder