Purple Pasta Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket muzlu puding
- 3 su bardağı süt
- 2 paket petibör bisküvi sade olacak
- 1 paket kremşanti
- 1 tatlı kaşığı mor havuç tozu
Purple Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
- Muzlu pudingi 2.5 su bardağı süt ile pişirelim.
- Bir paket kremşantiyi, yarım su bardağı süt ve 1 tatlı kaşığı mor havuç tozu ile hazırlayalım dolaba atalım.
- Kelepçeli kalıbın tabanına pudingimizi sürelim.
- Bisküviyi elimize alalım bir yüzüne puding sürerek dik şekilde kalıba dizelim.
- Bu şekilde kalıp dolana kadar bisküvileri dizelim. Kalan pudingi üzerine sürelim.
- Bir süre dolapta bekletelim daha sonra kalıbı çıkaralım. Mor kremşanti ile kaplayalım. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder