Tavada Izgara Lezzetinde Tavuk Kanat Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kilo tavuk kanat
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1,5 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 diş rendelenmiş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- Tuz
Tavada Izgara Lezzetinde Tavuk Kanat Tarifi Nasıl Yapılır?
- Sıvıyağ ,yoğurt,sarımsak,salça,tuz ve baharatları bir kaba alıp karıştıralım.
- Daha sonra sosun içine kanatları ekleyip karıştıralım.
- Streç folyo işe kapatıp buzdolabında iki saat dinlendirelim.
- Tavayı ocakta kızdıralım tavukları tavaya alalım, ilk etapta orta daha sonra yüksek ateşte kızartalım.
Tam anlamıyla mangal lezzetinde oluyor deneyenlere şimdiden afiyet şifa olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder