Lotus Cup Tarifi

 

Malzemeler

  • 200 ml sıvı krema
  • 200 gram labne peyniri
  • 100 gram lotus kreması
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 10 -12 adet lotus bisküvi
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • Üzeri ve süslemek için;

    • 3 yemek kaşığı lotus kreması
    • 1 paket beyaz çikolata

      Nasıl Yapılır?

    • Kremayı derin bir kaba alıp 2 katı olana kadar çırpın, labne peyniri, pudra şekerini ve lotus kremasını ekleyin ve çırpmaya devam edin, diğer yandan,.
    • Bisküvileri robottan geçirin ve toz haline getirin içerisine 1 çorba kaşığı erittiğiniz tereyağını ekleyin, kuplara paylaştırın.
    • Hazır olan kremayı kuplara ekleyin ve buzdolabında en az 3. 5-4 saat soğutun.
    • Daha sonra üzerini süslemek için 3 yemek kaşığı kadar lotus kremasını beyaz çikolatayı benmari usulü eritin ve kupların üzerine dökün.
    • Üzerini tekrar bisküvi ile süsleyerek servis edin. Afiyet olsun.
    • Not:bu bir lotus tarifi fakat lotusun fiyatlar malum, muadilleri kullanılabilinir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder