Malzemeler
- 2 paket milföy hamuru
- 450 gram kolot peyniri
- 2 kaşık salça
- 1 bardak su
- 1 adet yumurta
Nasıl Yapılır?
- Milföy hamurunu fırın tepsisine sığacak bir şekilde açıyoruz.
- 2 kaşık salçamızı 1bardak su ile sıvı bir kıvama getirip açtığımız milföy hamurunun üstüne sürüyoruz.
- Kolot peynirini hamurun tam ortasına koyup ikinci milföy hamurunu üstüne kapatıyoruz.
- Hamurumuzu peynirin bittiği yerden itibaren şerit şeklinde kesiyoruz ve burgu şekline getiriyoruz. Yumurtamızı üstüne sürelim.
- 175 derecede 40 dakika pişirelim. Daha sonra peynir olan kısmını kesip, burgu kısmından koparıp peynirimize bandırarak yiyelim afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder