Malzemeler
- 1 paket spagetti
- 1 adet tavuk göğsü
- 1 adet soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 kase mantar
- 1 kase kaşar rendesi
- 1 kutu krema
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı pulbiber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı köri
- Yarım çay bardağından az sıvı yağ
Nasıl Yapılır?
- Spagettiyi haşlayalım bir yandan sosunu yapalım. Tencereye yağı alalım tavuk göğsünü küp doğrayıp, suyunu çektirelim.
- Soğan ve sarımsağı doğrayıp ekleyelim mantarında doğrayıp ekleyelim iyice kavuralım. Baharatları da ekleyelim.
- Kremasını ilave edelim bir iki taşım kaynatalım kaşar rendeside ekleyip haşladığımız spagettiyi katalım iyice sosu yedirelim.
- Servis tabağına alalım üzerine frenk soğanı ile süsleyelim. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder