17 Kasım 2022 Perşembe

Muzlu Magnolia (Kremasız) Tarifi

 

Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1, 5 su bardağı şeker
  • 4 yemek kaşığı nişasta
  • 2 adet yumurta
  • 2 paket vanilya

Arası için:

  • 1/2 (yarım) paket bebe bisküvi
  • 1/2 (yarım) paket burçak bisküvi
  • 2-3 adet muz

    Nasıl Yapılır?

  • Süt, şeker, nişasta, yumurta ve vanilyayı bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişirelim.
  • Ocaktan aldıktan sonra da üzerinin kabuk tutmaması ve soğuması için 5 dakika kadar daha durmadan karıştıralım.
  • Bisküvileri rondoya alarak toz haline getirip muzları da dilimleyelim.
  • Servis kaplarına sırasıyla kremadan paylaştıralım. Muz dilimleri yerleştirip bisküviden koyalım. Bu işlemi görseldeki gibi yapabilirsiniz.
  • Tekrardan üzerine krema ve bisküvi koyarak kremasız magnolialarımızı hazırlayalım.
  • Birkaç saat buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder