Malzemeler
- 1 litre süt
- 1, 5 su bardağı şeker
- 4 yemek kaşığı nişasta
- 2 adet yumurta
- 2 paket vanilya
Arası için:
- 1/2 (yarım) paket bebe bisküvi
- 1/2 (yarım) paket burçak bisküvi
- 2-3 adet muz
Nasıl Yapılır?
- Süt, şeker, nişasta, yumurta ve vanilyayı bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişirelim.
- Ocaktan aldıktan sonra da üzerinin kabuk tutmaması ve soğuması için 5 dakika kadar daha durmadan karıştıralım.
- Bisküvileri rondoya alarak toz haline getirip muzları da dilimleyelim.
- Servis kaplarına sırasıyla kremadan paylaştıralım. Muz dilimleri yerleştirip bisküviden koyalım. Bu işlemi görseldeki gibi yapabilirsiniz.
- Tekrardan üzerine krema ve bisküvi koyarak kremasız magnolialarımızı hazırlayalım.
- Birkaç saat buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder