Kuş Başı Dana Etinden Ana Yemey Tarifi İçin Malzemeler
- 500 gram kuş başı et
- 4 adet domates
- 2 adet biber
- 3 adet soğan
- 1 kaşık tuz
- 1 kaşık karabiber
- 1 kaşık pul biber
- Sıvı yağ zevke göre
Kuş Başı Dana Etinden Ana Yemey Tarifi Nasıl Yapılır?
- Önce kuş başı eti kaynatıyoruz. Sonra soğanı ince ince doğrayıp üzerine yağ ilave edip birazcık kızartyoruz.
- Domatesi ve biberi küp küp doğrayıp, bledırdan geçirip, soğanın üzerine ilave ediyoruz.
- Pişmiş et üzerine ilave edip tuz, karabiber, pul biber ilave edip karıştırıyoruz sonra kapağı kapatyoruz.
- 45 dakika pişirdim domates suyunu alana kadar.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder