Kuzu Kaburga Tarifi İçin Malzemeler
- 700-800 gram kuzu kaburga
Sosu için;
- Yarım çay bardağı zeytin yağ
- Yarım yemek kaşığı salça
- 1 çay kaşığı kekik
- Yarım çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
Kuzu Kaburga Tarifi Nasıl Yapılır?
- Sosu için; gerekli bütün malzemeleri güzelce karıştırın.
- Kaburga etlerini sosun içine ilave edin güzelce soslayıp, üzerini kapatıp buzdolabında en az bir saat kadar dinlendirin.
- Daha sonra uygun bir tepsiye dizip ıslatmış olduğunuz fırın kağıdı ile örtüp yarım saat kadar pişirin.
- Üzerindeki kağıdı çekip tekrar fırına verin güzelce kızarıncaya kadar tekrar yarım saat kadar pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder