Adana Kebap (Airfry içinde) Tarifi İçin Malzemeler
- 300 gram kıyma(koyun dana eti karışık)
- 2 orta boy soğan
- 2 küçük kapya biber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 3-4 dal maydanoz
- 2-3 diş sarımsak
Adana Kebap (Airfry içinde) Tarifi Nasıl Yapılır?
- Kıyma tuz ile yoğurulur.
- Soğan, kapya biber maydanoz ve sarımsak rondoda ince çekilir.
- Kıymaya eklenir.
- Tahta kebap şişlerine dizilir.
- Airfry’da 10-12 dk bir yüzü, 10-12 dk diğer yüzü kontrollü bir biçimde 200 derecede pişirilir.
- Kebapları çevirirken kebapların üzerine fırça ile sıvı yağ sürülebilir. Deneyenlere afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder