Malzemeler
- 200 gr petibör bisküvi
- 1 çay bardağı süt (125 ml)
- 2 yemek kaşığı eritilmiş margarin veya tereyağı
- 2 yemek kaşığı kakao
- 2 yemek kaşığı pudra şekeri
Bulamak için;
- Hindistan cevizi
Nasıl Yapılır?
- Öncelikle bisküvileri kırarak toz oluncaya kadar rondodan geçirelim.
- Daha sonra bisküvileri bir kaba aktaralım.
- Üzerine kakao, pudra şekeri, süt ve eritilmiş margarin veya tereyağını ekleyelim. Dilerseniz bu aşamada ceviz ya da fındık kırığı da ilave edebilirsiniz.
- Bir spatula veya kaşık yardımıyla tüm malzemeyi hamur kıvamına gelinceye kadar karıştıralım.
- Ardından hazırladığımız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak elimizde yuvarlayalım.
- Hazırladığımız topları hindistan cevizine bulayarak servis tabağına sıralayalım ve servis edelim. Afiyet olsun