Glütensiz Kabaklı Fit Mantı Tarifi
Glütensiz Kabaklı Fit Mantı Tarifi İçin Malzemeler
- 2 orta boy kabak
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süzme yoğurt
- 1 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı tuz
- 100 gram kıyma
- Baharatlar yarım çay kaşığı pul biber, karabiber
Glütensiz Kabaklı Fit Mantı Tarifi Yapılışı
- 2 orta boy kabağı küp şeklinde doğradım.
- Çok az yağ ve tuz ekleyip fırında pişirdim.
- Servis tabağına aldım, soğumasını bekledim.
- Üzerine sarımsaklı yoğurt hazırladım.
- Biraz sıvı yağ ekleyip kıymayı kavurunuz.
- Üzerine baharat ve tuz ekleyiniz. (ben kavanoz da hazırladığım kıymadan biraz ısıtıp pul biber ekleyip yoğurdun üzerine gezdirdim. Önceki paylaşımlarda var bakabilirsiniz.📌çoook hafif bir lezzet oldu.👉🏻Tavsiye ederim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder