Et Sote Tarifi
Et Sote Tarifi İçin Malzemeler
- 5 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 adet soğan
- 500 gram kuşbaşı et
- 2 adet domates
- 4 adet sivri biber
- Pul biber
- Karabiber
- Kekik
- Üzerini geçecek kadar sıcak su
- Tuz
Et Sote Tarifi Yapılışı
- Tencereye sıvı yağ ve doğranmış soğanı ekleyip kavurun.
- Etleri, domates ve sivri biberi ekleyip güzelce karıştıralım.
- Etler biraz piştikten sonra üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyerek tekrar karıştıralım ve üzerine pul biber, karabiber ve kekiği ekleyerek pişmesini bekleyelim.
- Arada sırada karıştıralım ve en son pişmesine yakın tuzunu ekleyip ocağın altını kapatalım ve servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder