21 Aralık 2020 Pazartesi

Bal Kabağı Tatlısı (Tam Ölçülü) Tarifi

 

Bal Kabağı Tatlısı (Tam Ölçülü) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1.5 kg bal kabağı
  • 3 su bardağı toz şeker
  • 1 çay bardağı su

Bal Kabağı Tatlısı (Tam Ölçülü) Tarifi Yapılışı

  1. Kabaklar istediğiniz boyutta doğranır.
  2. Üzerine 1su bardağı toz şeker ve 1 çay bardağı su eklenerek ocağa alınır.
  3. Kaynayan bal kabaklarına kalan 2 su bardağı toz şeker ölçülü bir şekilde eklenir.
  4. Şerbetini çekene kadar pişirilir. Vee afiyetle yenir.Beğenen, yapan, yiyen herkese afiyet olsun 🎃👌🏻.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder