Kuşbaşılı Pide İç Harcı Tarifi

 

Kuşbaşılı Pide İç Harcı Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kuşbaşı et
  • 3 yeşil biber
  • 2 tane kuru soğan
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 4 diş sarımsak
  • 2 tane domates
  • Kaşar peyniri rendesi
  • Tuz, karabiber, pul biber
  • Zeytinyağı

Kuşbaşılı Pide İç Harcı Tarifi Yapılışı

  1. Kuşbaşı etimizi minik şekilde doğruyoruz.
  2. Tavaya alıp suyunu salıp çekene kadar pişirelim.
  3. Küçük doğradığımız soğanları zeytinyağını ekleyip kısık ateşte pişirelim.
  4. Biberleri, sarımsağı da küçük doğrayıp katalım.
  5. Pişince en son domateslerimizi ekleyelim biraz suyunu çektikten sonra salçamızı ve baharatlarımızı ekleyelim. Dilerseniz kışlık konserve domateste kullanabilirsiniz.
  6. Kaşarımızı da rendeleyip iç harcımızla beraber fırına gönderebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder