Kuşbaşılı Pide İç Harcı Tarifi
Kuşbaşılı Pide İç Harcı Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım kilo kuşbaşı et
- 3 yeşil biber
- 2 tane kuru soğan
- 1 tatlı kaşığı salça
- 4 diş sarımsak
- 2 tane domates
- Kaşar peyniri rendesi
- Tuz, karabiber, pul biber
- Zeytinyağı
Kuşbaşılı Pide İç Harcı Tarifi Yapılışı
- Kuşbaşı etimizi minik şekilde doğruyoruz.
- Tavaya alıp suyunu salıp çekene kadar pişirelim.
- Küçük doğradığımız soğanları zeytinyağını ekleyip kısık ateşte pişirelim.
- Biberleri, sarımsağı da küçük doğrayıp katalım.
- Pişince en son domateslerimizi ekleyelim biraz suyunu çektikten sonra salçamızı ve baharatlarımızı ekleyelim. Dilerseniz kışlık konserve domateste kullanabilirsiniz.
- Kaşarımızı da rendeleyip iç harcımızla beraber fırına gönderebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder