Magnolia – Lotus Biscofflu Tarifi İçin Malzemeler
Muhallebisi için:
- 1 litre süt
- 3 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı mısır nişastası
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket sıvı krema
Bisküvisi:
- 1 paket (50 adet) lotus biscoff bisküvi
Magnolia – Lotus Biscofflu Tarifi Yapılışı
- Süt, şeker, un ve nişastayı ocakta kaynayana pişirin ve soğumaya alın.
- Soğuduktan sonra sıvı krema ve vanilyasını ekleyin.
- Servis etmek istediğiniz bardaklara/kaselere bir kat bisküvi bir kat muhallebi olacak şekilde istediğiniz kadar kat yaparak sunabilirsiniz.
- Dilerseniz sevdiğiniz meyveleri de koyabilirsiniz bisküvi ile birlikte.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder