18 Aralık 2020 Cuma

Magnolia – Lotus Biscofflu Tarifi

 

Magnolia – Lotus Biscofflu Tarifi İçin Malzemeler

Muhallebisi için:

  • 1 litre süt
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket sıvı krema

Bisküvisi:

  • 1 paket (50 adet) lotus biscoff bisküvi

Magnolia – Lotus Biscofflu Tarifi Yapılışı

  1. Süt, şeker, un ve nişastayı ocakta kaynayana pişirin ve soğumaya alın.
  2. Soğuduktan sonra sıvı krema ve vanilyasını ekleyin.
  3. Servis etmek istediğiniz bardaklara/kaselere bir kat bisküvi bir kat muhallebi olacak şekilde istediğiniz kadar kat yaparak sunabilirsiniz.
  4. Dilerseniz sevdiğiniz meyveleri de koyabilirsiniz bisküvi ile birlikte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder