13 Aralık 2020 Pazar

San Sebastian Cheesecake Tarifi

 

San Sebastian Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler

  • 1000 gram pınar beyaz taze peynir
  • 500 gram krema
  • 6 yumurta
  • 350 gram toz şeker
  • 30 gram un
  • 1 paket vanilya

San Sebastian Cheesecake Tarifi Yapılışı


  1. Beyaz taze peynir ve toz şeker 5 dakika kadar mikserde veya çırpma teli ile düşük ayarda şeker iyice eriyene kadar karıştırılır.
  2. Daha sonra krema eklenerek 5 dakika daha karıştırılır. Yumurtalar teker teker ilave edilerek karıştırılır.
  3. Son olarak un ve vanilya elenerek ilave edilir ve güzelce karıştırılır. Karışım yağlı kağıt serilmiş 22-24 cm lik kelepçeli kalıba dökülür.
  4. 180 derece ısınmış fırında 35 dakika üzeri yanana dek pişirilir. Piştikten sonra fırının içinde ılınana dek bekletilir.
  5. Daha sonra fırından alınıp buzdolabında 1 gece bekletildikten sonra servis yapılır. 2 paket isteğe bağlı olarak sütlü ya da bitter çikolatayı benmari usulü eritip servis esnasında kullanabilirsiniz.

Afiyet olsun. ♡

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder