Browni Tarifi İçin Malzemeler
- 400 gram bitter çikolata
- 4 yumurta
- 220 gram toz şeker
- 160 gram tereyağ
- 130 gram un
- 1 fiske tuz
Browni Tarifi Yapılışı
- Çikolata ve tereyağ cam kaba alınıp benmari eritilir.
- Ayrı bir yerde yumurta, tuz ve şekeri çırpma teli ile mikser kullanmadan çırpıyoruz.
- Sonra unu ekliyoruz.
- Daha sonra erimiş ve ılımış olan çikolatalı karışımı unlu karışıma yavaş yavaş ekliyoruz ve karıştırıyoruz.
- Yağlı kağıt serdiğimiz kelepçeli kalıba döküyoruz.
- Üzerine fındık atıp 180 c de ısınmış fırına veriyoruz. 30 dk sonra kürdan testi yapabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder