29 Nisan 2021 Perşembe

Browni Tarifi

 

Browni Tarifi İçin Malzemeler

  • 400 gram bitter çikolata
  • 4 yumurta
  • 220 gram toz şeker
  • 160 gram tereyağ
  • 130 gram un
  • 1 fiske tuz

    Browni Tarifi Yapılışı

  • Çikolata ve tereyağ cam kaba alınıp benmari eritilir.
  • Ayrı bir yerde yumurta, tuz ve şekeri çırpma teli ile mikser kullanmadan çırpıyoruz.
  • Sonra unu ekliyoruz.
  • Daha sonra erimiş ve ılımış olan çikolatalı karışımı unlu karışıma yavaş yavaş ekliyoruz ve karıştırıyoruz.
  • Yağlı kağıt serdiğimiz kelepçeli kalıba döküyoruz.
  • Üzerine fındık atıp 180 c de ısınmış fırına veriyoruz. 30 dk sonra kürdan testi yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder