Muzlu Hindistan Cevizli Atıştırmalık Tarifi İçin Malzemeler
- 2 adet olgunlaşmış yerli muz (Küçük)
- 1 su bardağı hindistan cevizi
Üzeri için
- Eritilmiş çikolata, fındık,bal, antep fıstığı
Muzlu Hindistan Cevizli Atıştırmalık Tarifi Yapılışı
- Muzlar çatalla iyice ezilir.
- Hindistan cevizi eklenir, karıştırılır.
- 1 su bardağı bana tam geldi. Eğer kıvamı şekil verilemeyecek gibi olursa daha fazla hindistan cevizi eklenir.
- Elimle önce top yapıp daha sonra ortasına ufak bir çukur oluşturdum.
- 180 derece ısıtılmış fırında 20 dk pişti.
- Soğuyunca eritilmiş çikolata ve bal ile süsledim. Tercih size kalmış ☺
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder