Havuçlu Bonbon (3 Malzemeli Nefis Bir Tatlı) Tarifi İçin Malzemeler
- 5 adet orta boy havuç
- 1 paket petibör bisküvi
- 1 çay bardağı şeker
İçi için;
- Fındık
Dışı için;
- Hindistan cevizi
Havuçlu Bonbon (3 Malzemeli Nefis Bir Tatlı) Tarifi Nasıl Yapılır?
- İlk olarak havuçları rendeleyin.
- Havuçları tavaya alın. Üzerine şekeri ekleyin.
- Havuçları 15-20dk suyunu salıp tekrar çekene kadar güzelce pişirin.
- Bisküvileri rondodan geçirin.
- Havuçlar soğuyunca bisküvi ile karıştırıp yoğurun.
- Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayın.
- Ortasına fındık koyun.
- Havuç toplarını hindistan cevizine bulayın.
Havuçlu bonbon servise hazır.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder