Malzemeler
- 3 tane soyulup küp küp doğranmış patates
- 1 su bardağı haşlanmış bezelye
- 2 tane soyulup küp küp doğranmış havuç
- 7 tane küp küp doğranmış kornişon turşu
- 3 diş rendelenmiş sarımsak
- 2 yemek kaşığı mayonez
- Süzme yoğurt
- Tuz
Nasıl Yapılır?
- Patatesleri kızgın yağda kızartın.
- Haşlanmış bezelye, haşlanmış havuç, kızartılmış patates, doğranmış kornişon turşu ve rendelenmiş sarımsağı bir kabın içerisine koyup karıştırın.
- Mayonez, tuz ve süzme yoğurt ekleyip iyice karıştırın.
- Servis tabağına koyun.Servise hazır.Şifa olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder