11 Eylül 2020 Cuma

Teremyağlı Marmelatlı Kurabiyem Tarifi

Teremyağlı Marmelatlı Kurabiyem Tarifi İçin Malzemeler

  • 250 gram teremyağ
  • 1 buçuk su bardağı nişasta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 5 su bardağı un

Teremyağlı Marmelatlı Kurabiyem Tarifi Yapılışı


  1. Oda sıcaklığında ki margarinimizi diğer malzemelerle yumuşak, bir, hamur haline gelene kadar 5 su, bardağı unu kontrollü bir, şekilde ekliyoruz.
  2. Pasta kreması, sıktığımız aparat ile, şekil, verip, ortasına parmağımızla yer açıyoruz.
  3. Tepsimize, dizip, 180, derece 25 dk hafif pempeleşinceye kadar pişiriyoruz.
  4. Soğuduktan sonra, arzuya gire ortasına karamel marmalet çikolata sos koyuyoruz.
    Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder