Teremyağlı Marmelatlı Kurabiyem Tarifi
Teremyağlı Marmelatlı Kurabiyem Tarifi İçin Malzemeler
- 250 gram teremyağ
- 1 buçuk su bardağı nişasta
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 5 su bardağı un
Teremyağlı Marmelatlı Kurabiyem Tarifi Yapılışı
- Oda sıcaklığında ki margarinimizi diğer malzemelerle yumuşak, bir, hamur haline gelene kadar 5 su, bardağı unu kontrollü bir, şekilde ekliyoruz.
- Pasta kreması, sıktığımız aparat ile, şekil, verip, ortasına parmağımızla yer açıyoruz.
- Tepsimize, dizip, 180, derece 25 dk hafif pempeleşinceye kadar pişiriyoruz.
- Soğuduktan sonra, arzuya gire ortasına karamel marmalet çikolata sos koyuyoruz.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder