Süt Yatağında Tavuk Göğsü Tarifi
Süt Yatağında Tavuk Göğsü Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kg tavuk göğsü
- 2 su bardağı süt
- Un
- Tereyağ
- Zeytinyağı
- Tuz, karabiber, kekik
Süt Yatağında Tavuk Göğsü Tarifi Yapılışı
- Tavuk etlerini ince dilimliyoruz.
- Tezgaha streçfilm serip üzerini de tekrar kapatıp bardağın tabanıyla dövüyoruz. Sonra iki tarafını da unluyoruz.
- Tavaya tereyağ ve zeytinyağ koyup eriyince etleri koyuyoruz iki taraflı kızartıyoruz.
- Tavaya etleri diziyoruz üzerine sütü ve baharatları ekliyorum kapağını kapatıp sütünü çekene kadar pişiriyoruz.Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder