Süt Yatağında Tavuk Göğsü Tarifi

 

Süt Yatağında Tavuk Göğsü Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kg tavuk göğsü
  • 2 su bardağı süt
  • Un
  • Tereyağ
  • Zeytinyağı
  • Tuz, karabiber, kekik

Süt Yatağında Tavuk Göğsü Tarifi Yapılışı

  1. Tavuk etlerini ince dilimliyoruz.
  2. Tezgaha streçfilm serip üzerini de tekrar kapatıp bardağın tabanıyla dövüyoruz. Sonra iki tarafını da unluyoruz.
  3. Tavaya tereyağ ve zeytinyağ koyup eriyince etleri koyuyoruz iki taraflı kızartıyoruz.
  4. Tavaya etleri diziyoruz üzerine sütü ve baharatları ekliyorum kapağını kapatıp sütünü çekene kadar pişiriyoruz.Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder