19 Mayıs 2021 Çarşamba

5 Dakikada Marmelatlı Çikolatalı Milföy Tarifi

 

Malzemeler

  • 4 yaprak milföy hamuru

Arası İçin

  • Elma marmelatı
  • Kahvaltılık çikolata (Sizler koyu kıvamlı tüm reçellerden ve marmelatlardan kullanabilirsiniz )

Üzeri İçin

  • Pudra şekeri

    Yapılışı

  • Milföy hamurlarını çözdürün.
  • 4 eşit parçaya dikdörtgen olacak şekilde kesin.
  • Alt tabanı çatal ile delikler açıp marmelat yada çikolata sürün.
  • Üst katına bir rulet yardımı ile 2 3 tane çizgi atın.
  • Marmelatın üzerine kapatıp kenar kısımlarını çatalla bastırarak yapıştırın.
  • Önceden ısınmış 180 derece fırında pembeleşene kadar pişirin.
  • Fırından çıkartıp soğuyunca bol pudra şekeri serperek servis edin. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder