Malzemeler
- 4 yaprak milföy hamuru
Arası İçin
- Elma marmelatı
- Kahvaltılık çikolata (Sizler koyu kıvamlı tüm reçellerden ve marmelatlardan kullanabilirsiniz )
Üzeri İçin
- Pudra şekeri
Yapılışı
- Milföy hamurlarını çözdürün.
- 4 eşit parçaya dikdörtgen olacak şekilde kesin.
- Alt tabanı çatal ile delikler açıp marmelat yada çikolata sürün.
- Üst katına bir rulet yardımı ile 2 3 tane çizgi atın.
- Marmelatın üzerine kapatıp kenar kısımlarını çatalla bastırarak yapıştırın.
- Önceden ısınmış 180 derece fırında pembeleşene kadar pişirin.
- Fırından çıkartıp soğuyunca bol pudra şekeri serperek servis edin. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder