4 Mayıs 2022 Çarşamba

Favori Tarifiniz Olucak Pastane Usulü Supangle Nasıl Yapılır?

 

Favori Tarifiniz Olucak Pastane Usulü Supangle İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı nişasta
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 tepeleme yemek kaşığı kakao
  • 1 kutu krema
  • 80 gram bitter çikolata
  • 1 çay bardağı buz gibi soğuk su

    Favori Tarifiniz Olucak Pastane Usulü Supangle Nasıl Yapılır?

  • Süt, şeker, kakao, nişasta, kremayı tencereye ekleyip orta ateşte tel çırpıcıyla sürekli karıştırılarak pişirilir.
  • Ocaktan alınır ve sıcakken içerisine çikolata eklenir karıştırılarak çikolata eritilir ve çikolata eriyince bir çay bardağı buz gibi soğuk su eklenir. (mutlaka buz gibi soğuk olmalı) mikserle 2 dk çırpılır.
  • Ara ara karıştırılarak tamamen soğuması sağlanır.
  • Tamamen soğuyunca kaselere pay edip servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder