İrmikli Tavuk Göğsü Tarifi İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 5 yemek kaşığı dolusu irmik
- 2 yemek kaşığı dolusu nişasta
- 1 tane vanilya
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 8 yemek kaşığı şeker Şekerini damak tadınıza göre ayarlayınız
İrmikli Tavuk Göğsü Tarifi Nasıl Yapılır?
- Tenceremize tüm malzemeleri koyup karıştırınız kaynayıp göz göz oluncaya kadar pişiriniz.
- Sonra borcamı ıslatıp muhallebiyi borcama döküp soğuyuncaya kadar bekletiniz.
- Sonra buzdolabına koyup 5 -6 saat bekletiniz.
- Soğuk servis yapınız.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder