11 Kasım 2018 Pazar

Köri Soslu Tavuk (Tavuk Dünyası Lezzetinde) Tarifi

Köri Soslu Tavuk (Tavuk Dünyası Lezzetinde) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 parça tavuk göğsü
  • yarım kutu sıvı krema (100 ml)
  • 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı dolusu parmesan peyniri (tercihe bağlı)
  • 1 avuç arpacık soğan

Köri Soslu Tavuk (Tavuk Dünyası Lezzetinde) Tarifi Yapılışı

Köri soslu tavuk yapımına öncelikle göğüs etini hazırlamakla başlayalım. Etimizi tercihen julyen (parmak gibi) doğrayalım. Bir kaba alıp üzerine zeytinyağı gezdirelim. Kekik, karabiber ve kırmızıbiberi ekleyip karıştıralım. Üzerini streç folyo ile kapatıp birkaç saat dinlendirelim. Eğer vaktiniz yoksa dinlendirmeden de devam edebilirsiniz. İtiraf edeyim ben de her zaman önceden hazırlayamıyorum, sıkıntı yapmayın :)
  1. Genişçe bir tavayı kızdırın. Gerekirse az sıvı yağ ilave edin veya marine ederken eklediğiniz yağ zaten yeterli olacaktır.
  2. Tavuk etlerini tavaya alın. Suyunu salmasına fırsat vermeden tavukları pişirin, burada önemli olan etler üstüste dolu dolu olmasın. Eğer her bir parça ayrı ayrı yağa temas etmezse etiniz sulanacaktır. Bu durumda kuru ve lezzetsiz bir tavuk olur. Çoklukla göğüs etinin lezzetsiz bulunmasının nedeni de budur zaten, ama siz bu şekilde pişirirseniz lokum gibi olacağına emin olabilirsiniz.
  3. Tavukları çevirerek pişirin, 2-3 dk sonra arpacık soğanları da ilave edin.
  4. Tavukların her tarafı altın rengi olunca sıvı kremayı ve köri ve tuzu ekleyin. Karıştırın, 1-2 dk pişirin.
  5. Son aşamada ben biraz kıvam da vermesi için evde varsa 1 yemek kaşığı parmesan peyniri ekliyorum. Bir iki çevirip hemen sıcağıyla servis edelim. Afiyetler olsun :)

10 Kasım 2018 Cumartesi

Yoğurtlu Ve Ispanaklı Soğuk Döğme Çorbası Tarifi

Yoğurtlu Ve Ispanaklı Soğuk Döğme Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 bardağı döğme(buğday)
  • Haşlamak için su
  • 2 su bardağı yoğurt
  • 1 dal ıspanak
  • Tuz

Yoğurtlu Ve Ispanaklı Soğuk Döğme Çorbası Tarifi Yapılışı

  1. Döğmeyi bol suda iyice pişene kadar haşlayalım.
  2. Ardından ocaktan indirmemize yakın ıspanakları güzelce yıkayıp temizleyelim ve ince olacak şekilde doğrayalım.
  3. Döğmemiz pişip suyu kalmadığında içerisine ıspanakları ekleyelim ve karıştıralım.
  4. Ispanaklar döğmenin sıcağıyla iyice yumuşayacaktır.
  5. Böylece soğuduktan sonra yoğurtla çok hafif koyu bir ayran olacak şekilde hazırlayalım ve tuzunu atıp iyice karıştıralım.
  6. Ardından soğuyan döğmemizin içerisine ilave edip karıştıralım.
    Not:ıspanak sevmeyenler sade olarak da yapabilirler. Bu çorba özellikle yaz aylarında şahane oluyor derim😋👌
    Afiyet olsun☺️

9 Kasım 2018 Cuma

Sulu Köfte

Sulu Köfte Tarifi İçin Malzemeler

Köftesi İçin
  • 300 gr köftelik kıyma
  • 1 adet rendelenmiş soğan
  • Yarım su bardağı köftelik bulgur
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Kimyon
  • Tuz
Sebzesi İçin
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 adet havuç
  • 2 adet patates
  • Tereyağı ve zeytinyağı karışık
  • Tuz

Sulu Köfte Tarifi Yapılışı

Harika bir sulu yemek oluyor gerçi herkesin bildiği bir lezzet.
  1. Köfte malzemelerini yoğurma kabına alıp yoğuruyoruz.
  2. Ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlıyoruz.
  3. Bitene kadar aynı işlemi tekrarlıyoruz.
  4. Köftelerin üzerine bir yemek kaşığı un serpiyoruz.
  5. Tepsiyi sallayarak una bulunmasını sağlıyoruz.
  6. Yağları tencereye alıyoruz.
  7. Soyup doğradığımız havucu yağda soteliyoruz.
  8. Salçasını ve tuzunu da katıp 5-6 su bardağı su ilave ediyoruz.
  9. Kaynamaya başlayan yemeğin içine köfteleri ve soyup doğradığımız patatesleri de ilave ediyoruz. 25-30 dakika kadar pişiriyoruz.

8 Kasım 2018 Perşembe

Pratik İçli Köfte Hamuru Yoğurmadan Blender Kullanımıyla Enfes Lezzet

Pratik İçli Köfte (Hamuru Yoğurmadan Blender Kullanımıyla Enfes Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler

İç Harcı İçin ;
  • 250 gr kıyma
  • 3 adet soğan
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 6 dal maydanoz
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı pul biber (arzuya göre)
  • Yarım çay kaşığı kekik(arzuya göre)
  • 1 çay kaşığı tuz (damak zevkinize göre ayarlayın)
Hamuru İçin ;
  • 1 buçuk su bardağı köftelik bulgur
  • Yarım su bardağı irmik
  • 1 su bardağı ılık su
  • 2 buçuk yemek kaşığı un
  • 1 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı dolusu kırmızı toz biber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı pul biber
  • Çay kaşığı ucuyla kimyon
  • Yarım tatlı kaşığı tuz
Kızartmak İçin ;
  • Sıvı yağ
Haşlamak İçin ;
  • Sıcak su
Haşlandıktan Sonra Üzerine Sos ;
  • 1 diş rendelenmiş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 yemek kaşığı domates püresi
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
Hazırlanışı
Enfes bir lezzet dağılmama garantili üstelik 2 şekilde pişirilebilir ve yoğurma derdi olmadan hazırlanıyor😊haydi tarifimize geçelim👉
  1. İlk olarak iç harcımızı yapalım , soğanlarımızı küçük küçük doğrayalım ve yağımızla kavurmaya başlayalım.
  2. Ardından kıymamızı katıp iyice kavuralım son olarak tereyağ, salça ve baharatlarımızı ilave edelim karıştırıp altını kapatalım.
  3. Üzerine maydanozları kıyalım soğuması için bir tabağa alıp buzluğa koyalım (yağlı harç donduğu zaman lezzeti daha güzel oluyor içli köfteyi çok güzel yapan bir büyüğümden öğrenmiştim)
  4. Hamuru için ; derin bir kaba irmik ve köftelik bulguru koyup üzerine 1 su bardağı ilik suyu dökelim ve üzerini kapatalım demlensin.
  5. Robotumuza yumurta salça un ve baharatlarımızı koyalım bir kere karıştıralım demlenen irmikli bulgurumuzu da koyalım.
  6. Ortalama 10 dakika robottan geçirelim. açıp kıvamını kontrol edelim.
  7. Eğer macun gibi bir kıvama gelmediyse yarım çay bardağı daha su dökelim.
  8. 2 dakika daha karıştırıp sonra bir kaba alalım. ve yapım aşamasına geçelim buzluğa koyduğumuz iç harcımızı çıkaralım.
  9. Köfte hamurumuzdan cevizden biraz daha iri parça koparalım şekillendirmek için yanımıza 1 kase su alalım.
  10. Elimizi her aşamasında çok hafif ıslamamız lazım kopardığımız parçayı yuvarlayıp işaret parmağı yada bas parmağımızla delik açalım.
  11. Hafif ıslattığımız elimizle döndüre döndüre içini büyütelim harcımızdan koyalım ve ağzını limon sekline getirip kapatalım.
  12. İşlem bitene kadar böyle yapalım ,  ister kızgın yağda isterseniz. kaynar suda haşlayarak yapabilirsiniz.
  13. Haşlama yapacaklar için sosumuzu hazırlayalım ben iki şekilde yaptım sos için sarımsağı sıvı yağda kavuralım.
  14. Salçamızı ilave edip kavurma işlemimize devam edelim.
  15. Son olarak domates püresi katıp pisince altını kapatalım haşladığımız içli köftemizin üzerine dökelim.
    Afiyet olsun.

Şehriyeli Pirinç Pilavı

Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 kase pirinç
  • Yarım su bardağından biraz fazla zeytinyağı
  • 1 su bardağı tel şehriye
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 4 tatlı kaşığı tuz
  • 2 adet et suyu bulyon
  • 4 buçuk kase kaynar su( pirinç kasesiyle aynı ölçüde)

Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle pirinç derin bir kapta güzelce yıkanır. Ardından üzerine bir tatlı kaşığı tuz eklenmiş ılık suyun içinde 15 dakika kadar bekletilir.
  2. Sonra pirinçler bir süzgece aktarılır. Süzgeçte de en az 15 dakika bekletilir. Pirinç süzgeçte ne kadar çok beklerse pilav da o kadar güzel oluyor. Hatta bu süzgeçte bekletme işini bir gün öncesinden bile yapabilirsiniz.
  3. Sonra pilavı pişireceğimiz tencereye zeytin yağını koyup, üzerine şehriyeleri ekliyoruz. Şehriyeler istediğimiz rengi alınca üzerine pirinci ve tuzu ekleyip, biraz daha kavuruyoruz.
  4. Kavurma işlemi bitince pilavımızın suyunu ekliyoruz. Bir su bardağının içine bir miktar kaynar su koyup, bulyonları bu suda eriterek pirincimizin üzerine ekliyoruz.
  5. Son olarak da iki yemek kaşığı tereyağını koyup, tencerenin kapağını kapatıyoruz. Pilav suyunu tamamen çekene kadar yüksek ateşte pilav suyunu çektikten sonra da kısık ateşte pirinçler iyice yumuşayana kadar pişiriyoruz. Deneyecek olanlara afiyet olsun.

Soslu Tavuk Kanat

Soslu Tavuk Kanat Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 paket tavuk kanat
Sos malzemesi;
  • 1 çay bardağı süt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı biber salçası
  • 3-4 diş (iri) rende sarımsak
  • Yarım limon (sıkılacak)
  • 2-3 tane defne yaprağı
  • 1 tutam kekik
  • 1 tutam biberiye
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • İstediğiniz ölçüde tuz

Soslu Tavuk Kanat Tarifi Yapılışı

  1. Tavuk kanatlarınızı güzelce yıkayın süzün.
  2. Tüm sos malzemelerini derin bir kapta yada derin bir tencere de karıştırın.
  3. Yıkanan tavuklarınızı bu sosa ekleyip birbirlerine iyice karışmalarını sağlayın.
  4. En az 3-4 saat ağzını kapatıp buzdolabında bekletin. (Bu birliktelikleri ne kadar uzun olursa pişince de o kadar lezzetli olurlar :)) Hatta bir öneri : sabah işe gitmeden hazırlayın buzdolabına kaldırın ve akşam eve gelince tavaya koyun pişirin.
  5. Bekleme sonunda bir teflon tava alın, 1-2 kaşık sıvı yağ ekleyin.
  6. Sos da bekleyen tavuk kanatları bir bir elinize alın üstlerini çok üstten çok az şöyle bir sıyırarak (çok sıyırmayın sos kanatların üstün de biraz kalsın) tavaya dizin.
  7. Tavanın altını yakın ağzını kapatın, bir süre sulanarak pişsinler arada sırada tavuk kanatları alt üst edin suyunu çekmeye başladığında çok az suları kaldığında tavanızın ağzını açın iyice altlı, üstlü kızartın aynı mangal yapılmış gibi kıpkırmızı olacaklar inanın tatları da mangal gibi olacak hatta mangal dan daha güzel olacak. Çocuklarınız, eşiniz, misafirleriniz çok sevecekler.
Afiyet olsun.

Yayla Çorbası (Arpa Şehriyeli)

Yayla Çorbası (Arpa Şehriyeli) Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 çay bardağı arpa şehriye yada pirinç
  • Et suyu (Şart değil)
Sosu:
  • 2 kaşık tereyağı, bir kaşık zeytinyağı
  • Kırmızıbiber, nane, toz kırmızıbiber

Yayla Çorbası (Arpa Şehriyeli) Tarifi Yapılışı

  1. Şehriyeler tencereye alınır.
  2. Üzerine çıkacak kadar su eklenir, kısık ateşte pişmeye bırakılır.Ayrı yerde yoğurdun içine un eklenir.
  3. Su ilavesi yapılarak ayran kıvamına getirilir, güzelce çırpılır.
  4. Şehriyeler iyice piştikten sonra yavaşça bu karışım tencereye eklenir sürekli çırpılarak pişirilir.
  5. Kaynadıktan sonra tuz eklenir.
  6. Kısık ateşte 10 dk⏳daha pişirilir. Ayrı yerde sosu hazırlanılır.
  7. Tavada tereyağı eritilir, kırmızı ve toz biberler ve nane eklenip yakılır, çorbanın üzerine eklenir. Dinlenmeye bırakılır, on dk sonra tekrar karıştırın ki şehriyeler birbirine yapışmasın. Afiyet olsun🌼💝💟

Fırında Sebze Kebabı

Fırında Sebze Kebabı Tarifi İçin Malzemeler

  • 3-4 patates
  • 2 kabak
  • 2 havuç
  • 3 yeşil biber
  • 10 tane mantar
  • 1 baş sarımsak
Sosu için;
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • Tuz
  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ

Fırında Sebze Kebabı Tarifi Yapılışı

Domates soslu kızartma tadında çok kolay ve zahmetsiz bir tarif bu arkadaşlar. hemen tarife geçiyorum ☺😄
  1. Bütün sebzeleri temizleyip parmak kalınlığında ve eşit boyda olacak şekilde doğruyoruz.
  2. Derin bir kapta sos için olan bütün malzemeleri karıştırıyoruz yıkayıp süzdüğümüz sebzeleri de içerisine dahil edip güzelce harmanlayoruz.
  3. Sosa buladığımız sebzeleri yağlı kağıt serili fırın tepsisine diziyoruz .
  4. Sebzelerin üzerine de yağlı kağıt seriyoruz .
  5. 200 derecede önceden ısınmış Fırında yaklaşık 20-25 dakika kadar pişiriyoruz.
  6. Sebzelerin üzerinde ki yağlı kağıdı alıp 10 dakika daha pişirdikten sonra yemeğimizi istediğiniz gibi servis edebilirsiniz .Afiyet olsun 

6 Kasım 2018 Salı

Fırında Nefis Tavuk Tarifi

Fırında Nefis Tavuk Tarifi İçin Malzemeler

  • 8 adet tavuk incik
  • 2 adet büyük boy patates
Sosu İçin;
  • 4 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
  • 3 diş sarımsak rendesi
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Tuz ,karabiber, toz kırmızı biber ,kekik, köri
Soğanlı Karışım İçin;
  • 2 adet kuru soğan
  • 3 adet sivri biber
  • 1 adet kapya biber
  • Tuz ,kekik,toz kırmızı biber, köri
  • Sıvı yağ

Fırında Nefis Tavuk Tarifi Yapılışı

  1. Sos malzemelerini karıştıralım.
  2. Derisini soyduğumuz incikleri sosa bulayalım.
  3. Yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye dizelim.
  4. İri iri doğradığımız patatesleri de kalan sosa bulayıp tavukların aralarına dizelim.
  5. 240°önceden ısıtılmış fırında 1 saat pişirelim.
  6. Soğan karışımını hazırlayalım. (Ben soğanı yağda sevdiğim için tavukla birlikte fırına sürmedim)
  7. Soğanları ve biberleri julyen doğrayalım.
  8. Yağda güzelce pişirelim.
  9. Baharatlarını ekleyip kapatalım.
  10. Pişen tavuklarımızın yanına patatesleri ve soğan karışımını koyup servis edelim.
  11. Müthiş bir lezzet ev halkı bayılarak yer genelde. 🤗👌Afiyet olsun.

Fırında Makarna Beşamel Soslu Tarifi

Fırında Makarna Beşamel Soslu Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket fırın makarna
Beşamel sos için;
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı un
  • 4 su bardağı süt
  • Yarım yemek kaşığı tuz
Üzeri için;
  • Rendelenmiş kaşar peyniri
  • Tereyağı (yoksa margarinde olabilir)

Fırında Makarna Beşamel Soslu Tarifi Yapılışı

Börek gibi puf puf harika bir fırında makarna oluyor, kim yediyse tarifini istedi.
  1. Önce makarnamızı tuzlu suda haşlıyoruz.
  2. O haşlanırken beşamel sosumuzu hazırlıyoruz. Tüm malzemeleri küçük bir tencerede muhallebi kıvamına gelip fokurdayana kadar orta ateşte pişiriyoruz.
  3. Daha sonra makarnamızı süzüp borcama yerleştiriyoruz. (Ben oval borcam kullanıyorum tam geliyor)
  4. Daha sonra beşamel sosumuzu üzerine gezdiriyoruz.
  5. Kuru bir yer kalmamalı. Sonra üzerine rendelenmiş kaşar peynirimizi serpiyoruz.
  6. En son tereyağından bıçak ucuyla kesip küçük parçalar halinde aralıklarla kenarlarına koyuyoruz.
  7. Sonunda ortalarına da bir kaç parça koyuyoruz ve 180 derece ısıtılmış fırına sürüyoruz.
  8. Yarım saat kadar pişiriyoruz. Size tavsiyem fırında piştikten sonra 15 dakika kadar içini çekmesi için bekletmeniz. Afiyet olsun.

5 Kasım 2018 Pazartesi

Soğan Kebabı (Gaziantep) Tarifi

Lezzet Bombası Soğan Kebabı (Gaziantep) Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 kiloya yakın arpacık kuru soğan  (kebaplık soğan)
  • 1 kilo az yağlı kıyma
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz
Sosu için ;
  • 3 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 su bardağına yakın su
Sunum için ;

Lezzet Bombası Soğan Kebabı (Gaziantep) Tarifi Yapılışı

Soğanların iki ucunu da kesiyoruz. Kabuklarını soymadan yıkayarak süzdürüyoruz.
Kıyma, karabiber ve tuzu yoğuruyoruz.
Soğanları tamamen ayırmadan boyuna doğru kesiyoruz.
Kıymamızdan ceviz büyüklüğünde parçalar alarak elimizle köfte şeklini veriyoruz. Daha sonra soğanların içine yerleştiriyoruz. Soğanları şekilde görüldüğü gibi tepsiye sıkça diziyoruz.
Sosu için nar ekşisi ve suyu bir kapta karıştırarak kebabımızın her tarafına gelecek şekilde üzerine gezdiriyoruz.
200 derece fırında yaklaşık 1 saat kontrollü bir şekilde pişiriyoruz. Üzeri iyice kızardığında yemeğimiz pişmiştir.
Pişen yemeğimizi lavaş, yeşillik ve ayranla servis ediyoruz. 🍞🍞🍹
Bu kebap mutfağıyla dünyaca ün yapmış Gaziantep’e aittir. Tek başına ana yemek olarak yapabilirsiniz. Yanında başka bir yemek ya da salata yapmanıza gerek kalmaz.
Lavaşla dürüm yapılarak yenir. O kadar lezzetli ki yerken parmaklarınızı yiyebilirsiniz. 💕💕
Yedikçe yediren, bol vitaminli ve pratik bir yemek. 😍
Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. 📢📢👍
Deneyeceklere afiyet olsun. 😉

3 Kasım 2018 Cumartesi

Sebze Çorbası tarifi

Sebze Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 havuç
  • 1 patates
  • 1 kırmızı biber
  • 2 yemek kaşığı mısır
  • 1 kahve fincanı bezelye
  • 5 su bardağı su(varsa et veya tavuk suyu. Yarı yarıya da olabilir )
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 küçük çay bardağı süt
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Tereyağ, sıvı yağ veya zeytinyağ

Sebze Çorbası Tarifi Yapılışı

Günaydın arkadaşlar. Serin günlerde içimizi ısıtan bol vitaminli sebze çorbası tarifi vermek istiyorum. İkram ettiklerim çok beğendi. sizlerinde beğeneceğinizi umarak buyrun tarifimize geçelim. 👇👇
  1. Öncelikle havuç, patates, kırmızı biber küçük doğranır.
  2. Tencere içerisinde yağla birlikte doğranmış sebzeler bir kaç dakika kavrulur.
  3. 1 yemek kaşığı un la birlikte çevrilir azar azar su ilavesiyle bezelye, mısır, tuz konularak karıştırılır.
  4. 7-8 dakika kaynatılır.
  5. Pişmeye yakın süt ilave edilir.
  6. Bir kaç dakika daha kaynatılarak ocak altı kapatılır.
Leziz çorbamız içmeye hazır. 👌 AFİYETLER OLSUN

1 Kasım 2018 Perşembe

Ispanaklı Çorba Tarifi

Ispanaklı Çorba Tarifi İçin Malzemeler

  • 150g ıspanak
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yumurta sarısı
  • Yarım Türk kahvesi fincanı tel şehriye
  • Tuz
Üzeri için
  • Tereyağı
  • Kırmızı toz biber

Ispanaklı Çorba Tarifi Yapılışı

Gelelim pratik ve kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz ıspanaklı çorba veya ıspanak çorbası nasıl yapılır, tarifi kısaca anlatayım;
  • Öncelikle ıspanaklar doğranarak 1 lt suda 5 dk kadar haşlanır.
  • Yoğurt, un ve yumurta çırpılarak ıspanağın haşlama suyundan 1-2 kepçe eklenerek hızlıca çırpılır, böylece terbiye ılınmış olur.  Yoğurdun kesmemesi için bu işlemi mutlaka yapmalısınız.
  • Ilıtılan yoğurt haşlanmış ıspanağa çırpılarak eklenerek, kaynadıktan sonra tel şehriye eklenir.
  • Tuzu ayarlanarak şehriyeler yumuşayana kadar pişirilir.
  • Ispanaklı çorbamız servise hazır, servis kaselerine alındıktan sonra ıspanaklı çorbamız tereyağında kızdırmış olduğunuz biber gezdirilerek sıcak sıcak servis edilir.
  • Ispanaklı çorba tarifini deneyecek herkese şimdiden afiyet olsun.